fredag, april 01, 2005

Endelig startet

Vel, det måtte jo til slutt komme. En blog som jeg skriver også. Jeg vil her legge ut de ting jeg føler opptar meg om dagen, og for de som vil lese hva jeg driver med, er dette en ypperlig mulighet til å nettopp gjøre det. Dagen i dag, som er 1.april, er den av de kjekkeste dagene i året for meg. Jeg elsker å lure folk, og har til nå i dag dratt 5 ok aprilspøker.

Startet klokken 07:15, og vekket min far over telefonen, for å be ham komme over og brekke opp døra mi, for den var gått i vranglås. Han ringte meg opp 5 minutter etterpå, og lo litt av at han ikke kom på datoen.

Neste person som gikk på limpinnen var Einar, som jeg spurte om Gina hadde vært uheldig. Frontruta på bilen hadde nemlig fått seg en stor sprikke. Han gikk bort på strømpelesten for å kikke, men kunne ikke se noe annet enn meg stå å smile, og spørre ham hvilken dato det var.

Så var det Gina sin tur, og hun fikk da hele historien om da jeg og Mona var ute for å kjøpe oss bil i går, men som endte opp med å bli stoppet av politiet i stjålet bil, uten sertifiktat, vognkort eller sele, og endte opp med en durabelig bot, selv om vi hadde fått lånt bilen på en bruktsjappe, vi hadde jo bare tatt feil bil i farten, for den sto så lagelig til med nøklene i.

Lærerne på Grinde skule ble gjerne ikke like lurt, da de fikk et infoskriv fra Utdanningsforbundet, om at de lærerne som hadde jobbet med nasjonale prøver skulle få 5000,- ekstra i lønn, men at disse lønnsmidlene måtte tas fra de andre lærerne som ikke hadde jobbet med prøvene. Skulle nok ha jobbet litt ekstra med den.

De andre blir så små i forhold, at jeg får heller se om jeg vil servere dem ved en annen anledning.

Vel, ellers, kort om meg:

Jeg er født i Stavanger, oppvokst i Haugesund, utdannet lærer i 2003, og jobber for tiden som lærer på Grinde skule i 6.klasse der. Jeg er samboer med Mona, og har kjøpt leilighet i Haugesund. Er interessert i musikk og teater, IT, spill, mynter og andre ting som gjerne fanger min interesse.


Ellers er det ikke så mye mer å si i dag, enn at jeg skal på frisbeegolf med Alexander klokka halv ni i kveld. Skal se om jeg får laget en hjemmeside der en dag... Alltid masse å gjøre, men alt for lite tid...

Vel, det var det fra denne fronten i dag, foreløpig.