søndag, april 10, 2005

Fast jobb!

Vel, da er tiden inne for å fortelle at jeg nå har fast jobb i Tysvær kommune. Dette betyr at jeg nå ikke trenger å søke på jobb de nærmeste årene, noe som gir en fatastisk deilig trygghet!

Ellers må jeg fortelle om Frisbeegolfbanen på Skåredalen som nå straks er ferdig. Alexander, Sverre, Erik, Rune, Lars, Christian og jeg støpte fast fundamentene til korgene på lørdag formiddag og utover ettermiddagen. Så nå er det ikke mange dagene før selve banen der oppe åpner opp. Skal se om jeg kan få lagt inn kart senere over banen.

Vurderer å ta frem Rollerblades i dag, slik at vi kan ta oss en rulletur ute. Været er ikke stygt, noen få skyer, og sola titter frem av og til. En perfekt avslutning på helga.

Neste uke blir spennende, og vi får se hvordan det blir på jobb fremover. Blir noen forandringer for elevene vil jeg tro, men de er forholdsvis greit tilpasningsdyktige, så det burde ikke bli de store problemene med det.

Ellers er det Bjørn Eidsvåg som er på høyttalerne akkuratt nå, Alt du vil ha, fin låt. Faktisk finere enn det fuglekvitteret som har begynt nå (hehe), våren kommer med stormskritt, men det virker som om årets vår har en slags identitetskrise. Om formiddagen er den fin og varm, men når det nærmer seg kveld, viser den hvor godt tak vinteren har fått på den, og slenger rundt seg med snøfnugg og annet rask. Nei, nå er det på tide med litt varme og lys her i byen. Lei av snø og kulde, frem med grønnkledde skoger, mai, russ fulle i egg og mel, iskrem, studenter med eksamensnærver, rollerblades, sitte på terrassen i solsteiken, hugge ned kirsebærtreet, gjøre seg klar til en dag og to i Asalvika, reise ut på Sandvesanden, ta en tur til Askøy, fortsette ferden opp til Atløy, spise nykokt krabbe og kreps, dra på fisketur på fjellet, spille inn musikk ute i det fri, spise jordbær på kaien, kjøpe bil(?), ja, rett og slett mye å gjøre når det blir vår!!

Men frem til da smiler jeg mye likevel, for jeg har fått fast jobb!