søndag, april 03, 2005

Ute med HEF-kameratene

Lørdag 2. april bestemte vi oss for å ta oss en tur på by'n. Oss var da Christian, Roger, Åge, Jan og jeg, og vi satt hjemme hos Mona og meg, mens Mona og Mariann satt hos Mariann. Roger lagde sine fantastisk gode og enkle tapaspizza, som var utrolig gode, og utrolig enkle å lage. Oppskrift som følger :

Man trenger:
Pitabrød
Opphakkede tomater
Kjøtt/grønnsaker som en velger selv
Ost

Ta frem pitabrødene, og del dem i to, slik at du får to runde skiver. Sleng på opphakkede tomater, ost, kjøtt og grønnsaker som du selv føler for. Forvarm ovnen til 300 grader, sleng pitapizzaene inni ovnen i 6 minutt. Tada!

Etter å ha spist, tok vi oss en tur på To Glass. Her satt vi en god time, frem til Åge og Roger måtte hjem til barn og hus o.l. Vi andre dro da på Flytten, hvor jeg etterhvert traff Mona og Mariann. Vi dro hjem like etterpå, og ikke mange minutter etterpå lå vi og sov. Morgenen i dag er til dels redusert, men vi har vært oppe en del timer nå, og fått med oss en familievennlig film på TV3 om en gutt som skal redde kenguruer i Sydney. Det endte selvsagt godt, og alle ble gode venner. Kvalitetsmessig var det en god søndags morgen film.

Dagen i dag ser ellers ut til å bli en litt slappere dag enn vanlig. Været her i Haugesund er litt skyer, mye sol, mye vind fra sør ser det ut som. Det piper i alle fall godt i pipa.

Skal ta opp jakten på det forsvunnede tastatur til PC'en. Vet jeg har et liggende ett eller annet sted, men aner ikke hvor.